7News
Українка виступила з протестом проти росіянина в журі на цирковому фестивалі в Італії (відео)

Українка виступила з протестом проти росіянина в журі на цирковому фестивалі в Італії (відео)

Вчера, 00:19

Українка виступила з протестом на Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Італії, дізнавшись, що у журі є росіянин. Зокрема, дівчина вийшла на сцену з українським прапором та роздала глядачам листівки зі словами: "Нікулін підтримує вторгнення в Україн... Подробней »

Дуда сяде на лаву підсудних: стала відома причина

29 сентября 2024, 23:53

Президент Польщі Анджей Дудапостане перед судом. Справа пов'язана із заявою глави держави щодоглядачів фільму Аґнешки Голланд "Зелений кордон". За даними Центрумоніторингу расистської та ксенофобської поведінки, президент "образивгромадян власної країни", ... Подробней »

У США відреагували на нові ядерні погрози Путіна

27 сентября 2024, 00:50

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що погрози ядерною зброєю зі сторони російського президента Володимира Путіна є "безвідповідальними". На його думку, світу необхідне більше роззброєння. Подробней »

Нові "червоні лінії": Путін погрожує ядерною зброєю за удари ракетами та дронами по рф

25 сентября 2024, 21:11

Росія прагне змінити ядерну доктрину, зокрема розширити перелікумов застосування ядерної зброї. Про це під час засідання Постійної конференції Ради Безпеки ООН з питань ядерного стримування заявив російський президент Володимир Путін. Подробней »

Туреччина запропонувала зняти санкції з Росії в обмін на мир в Україні

23 сентября 2024, 00:38

Міністр закордонних справ Туреччини Хакан Фідан заявив, що питання зняття санкцій проти Росії, запроваджених західними країнами, може стати одним із головних аспектів можливих перемовин щодо закінчення війни в Україні. Подробней »

Українських дітей можуть не пустити до Польщі: одне нове правило змінило все

11 сентября 2024, 18:39

Польщаможе розвернути українських дітей на кордоні, якщо вони втратили доступдо електронних документів Diia. pl. У їхній прикордонній службі пояснилипро правила щодо дітей до 13 років, пише фонд Подробней »

"Схильний до втечі": у справі Стрєлкова-Гіркіна з’явились нові обставини

29 августа 2024, 00:30

Колишнього міністра оборони "ДНР" Ігоря Стрєлкова-Гіркіна визнали схильним до втечі. Його дружина вважає, що це пов'язано зі спробою перешкодити вийти по умовно-достроковому звільненню найближчим часом. Подробней »

ЗСУ в Курській області втрачають цінну бронетехніку вдвічі швидшими темпами, - Forbes

18 августа 2024, 22:41

За одинадцять днів вторгнення в Курську область Росії ЗСУ встановили міцний контроль над 200 квадратними милями російської території (приблизно 322 кв. км. ) і ведуть бої ще на 350 квадратних милях (приблизно 563 кв. Подробней »

"Котел, якого з лютого 2022-го не було": військовий ЗСУ про мости в "КурНР", які пішли на дно

17 августа 2024, 00:14

У мережі шириться інформація про знищення українськими військовими мостів на Курському напрямку. Зокрема, командувач Повітряних Сил Олещук опублікував відео авіаудару по мосту у Курській області РФ. Подробней »

Фінансові втрати Дональда Трампа після оголошення Камали Гарріс про президентську кампанію

06 августа 2024, 00:19

Після оголошення віце-президента Камали Гарріс про свою участь у президентських виборах, вартість частки Дональда Трампа в компанії Trump Media & Technology Group, яка володіє соціальною мережею Truth Social, впала на 900 мільйонів доларів. Зниження вартос... Подробней »

"Аллах, хто такий бл*** Аллах?": у Британії заворушення після жорстокого вбивства трьох дівчат (відео)

01 августа 2024, 01:05

В Англії 17-річний підліток жорстоко зарізав дівчат 6, 7 та 9 років під час уроку танців. Ще дві дитини при смерті. У країні почалися антимігрантські заворушення. Подробней »

Рекомендую покупать косметику Клерадерм на сайте: http://kisa.ua/.   Магазин звука. Профессиональный dj пульт дешево.   змеи фотообои в Киеве